Waarom Bressers Metaal

Compleet in assortiment
Wij streven ernaar op het gebied van wapenings- en constructiestaal u een zo ruim mogelijk aanbod te verschaffen. Aanverwante producten completeren het leveringsprogramma. Op deze manier kunnen wij optimaal snel aan uw behoefte voldoen.

Compleet in bewerkingen
Bressers Metaal kan verschillende bewerkingen voor u uitvoeren. Zagen, stralen, lasverven, knikken, togen, verzinken. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Compleet onafhankelijk
Als familiebedrijf bestaat Bressers Metaal inmiddels meer dan 120 jaar. Het bedrijf is één van de grootste niet-fabrieksgebonden handelsondernemingen in de walserijproducten en heeft altijd een onafhankelijke koers willen varen. Dit heeft voor u als voordeel, dat wij altijd vrij op zoek kunnen gaan naar de beste materialen tegen een voor u zo scherp mogelijke prijs.

Compleet in logistiek
Bressers beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark, zodat het gewenste materiaal volgens uw wensen kan worden afgeleverd. Zelflossers, citytrailers, huiftrailers, uitschuiftrailers, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Compleet in bereikbaarheid & informatie
Wij zijn iedere werkdag persoonlijk bereikbaar van 08:00 - 17:00. U kunt rekenen op een vlotte samenwerking met vaste contactpersonen. U krijgt dan ook een goed advies en wordt door ons op de hoogte gehouden van de meest recente marktontwikkelingen.

Compleet in snelle & betrouwbare levering
Vanwege onze moderne organisatie kan Bressers haar klanten zeer snel beleveren, hoe groot of ingewikkeld de bestelling ook is. Dit geldt niet alleen voor behandeld / bewerkt materiaal, maar ook voor onbehandeld materiaal. Als geen ander weet u zelf, dat men tegenwoordig steeds sneller en beter het product / materiaal geleverd willen krijgen. Daarom houden wij hier rekening mee en is onze organisatie dusdanig flexibel ingericht, dat u aan de hoge eisen van uw klanten kan voldoen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de producten van Bressers Metaal, neem dan contact op met onze afdeling Verkoop.

+31 (0)13 - 5 711 911

+31 (0)13 - 5 711 911

of mail verkoop@bressers.nl

 

Contact

Gebouw Bressers

Bedrijventerrein Vossenberg 1
Bedrijfsnr. 1390
Apollostraat 10
5047 TV Tilburg
Nederland
KvK.nr. 18022994

T: +31 (0)13 5 711 911
F: +31 (0)13 5 712 912
E: verkoop@bressers.nl

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
Bezoek onze LinkedIn pagina